Over ons

Neon XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in LED- en glas neon lichtreclames. Dit is ontstaan doordat ik, Sander merkte dat er vraag was onder zowel bedrijven als particulieren voor het zelf ontwerpen van een eigen unieke neon. Aansluitend ging ik op zoek naar hoe dit probleem opgelost kon worden en daaruit ontstond Neon XL. 

Bij Neon XL maken we inspirerende, te gekke, betaalbare en kwalitatief goede neon lichtreclames. Wij verkopen niet alleen het product, maar ook het gevoel en de sfeer. Onze missie is om blijdschap, creativiteit en emotie om te zetten in een uniek kunstwerk. 

Samen met jou wil ik de uitdaging aan gaan om de perfecte lichtreclame te realiseren naar wens. Door middel van goed te communiceren en voorbeelden te laten zien wil ik duidelijkheid creëren en verrassingen voorkomen. Ultieme tevredenheid bij de klant realiseren is hetgeen wat mij energie geeft.

Wil jij samen met mij sparren voor een mooie lichtreclame op maat? Stuur dan snel een mail en laten we samen jouw unieke eyecatcher samenstellen.

Want jouw eigen atmosfeer creëer je bij Neon XL!

De waardering van neonxl.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop