FAQ

Wat zijn de levertijden?
De levertijden van een product uit voorraad wordt binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Zo is het voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden.
Bij de aanvraag van een custom lichtreclame duurt dit normaliter 2-4 weken duren. Hierbij wordt u op de hoogte gehouden van de status van de levering.
Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?
Hiervoor moet u zo snel mogelijk een mail sturen met de vraag of de bestelling geannuleerd of gewijzigd kan worden. Mits de bestelling toch is verstuurd kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht. 
Ik wil een lichtreclame van mijn eigen design, hoe kan ik dit in gang zetten?

Als u naar de pagina “Customize” gaat krijgt u een formulier met vragen die u kunt invullen. Zo kunt u een gedetailleerde beschrijving geven van uw wensen. Neon XL creëert zowel LED als neon lichtreclames in verschillende kleuren en afmetingen. U krijgt na de aanvraag een voorbeeld van hoe uw design eruit komt te zien als lichtreclame. Interesse? Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Hoeveel verschillende kleuren kunnen er in een lichtreclame?
U kunt zoveel kleuren als u wilt gebruiken in de design voor een lichtreclame. Niks is ons te gek.
Zijn er voorbeelden van lichtreclames die al gemaakt zijn?
Jazeker, bij de pagina reviews kunt u de gemaakte lichtreclames zien en de reviews ervan bekijken. Zo kunt u inspiratie op doen voor uw eigen design.
Wat wordt er altijd bijgeleverd bij een LED lichtreclame?
Bij uw LED lichtreclame krijg u er een afstandsbediening bij inclusief batterij, een ketting om hem eventueel op te hangen en een adapter.
Hoelang gaan de lichtreclames mee?
Bij Neon XL heeft u 1 jaar kwaliteitsgarantie. 
Wat is jullie retourbeleid?
Als u niet tevreden bent met uw aankoop om welke reden dan ook, accepteren wij graag uw retourzending binnen 30 dagen. Retourzendingen zullen worden terugbetaald op de oorspronkelijke betalingswijze. U moet uw artikelen binnen 30 dagen na ontvangst per post terugsturen om voor terugbetaling in aanmerking te komen.
Let op: Wij accepteren geen retourzendingen van op maat gemaakte artikelen.
De waardering van neonxl.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop