Custom Yeni Raki neon lichtreclame voor in de woonkamer!

Nur uit Duitsland heeft Neon XL benaderd voor een op maat gemaakte neon voor in zijn woonkamer. Het uiteindelijke resultaat is fantastisch geworden en Nur is er ontzettend blij mee. Lees hier hoe het proces ging van het moment van aanvraag tot het moment dat de neon in de woonkamer staat!

Stap 1: Aanvraag

Nur heeft contact met Neon XL opgenomen via de Marktplaats site van Duitsland waarop Neon XL adverteert. Nur heeft gevraagd of Neon XL ook neons op maat kan produceren en het antwoord hierop zal u vast kunnen raden.

Nur stuurde een foto op waarvan hij een neon lamp wilde laten maken. Hieronder zit u de foto die wij hebben ontvangen van Nur:

 

Stap 2: Design

Wij hebben meteen een design gemaakt voor Nur uit Duitsland zodat hij een beeld heeft van hoe de neon eruit komt te zien en er geen verassingen ontstaan. De neon die wordt geleverd is altijd exact hetzelfde als de design.

Zie hieronder het design van de custom glas neon:

 

 

Stap 3: Bestelling en levering

Nur was enthousiast over het design en heeft de bestelling geplaatst. Na de betaling ging de productie van start en na 3 weken is de neon bezorgd bij Nur thuis. Hij is super blij met de custom glas neon en hij staat mooi te shinen in zijn woonkamer.

Wil jij nou ook een eigen unieke glas neon lichtreclame? Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een design en offerte!

 

De waardering van neonxl.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop