Uw logo in LED neon

Je ziet het steeds vaker. Bedrijven die zich kenbaar willen maken in een winkelstraat of op een plein door middel van een lichtaccesoire. Door uw logo om te zetten in een neon lichtreclame straalt u professionaliteit uit en trekt u de aandacht van bezoekers.

 

De voordelen van een LED neon lichtreclame
LED neon is erg duurzaam. Zo gaan onze lichtreclames wel 100.000 tot 120.000 branduren mee. Normaal gesproken is dit hooguit 50.000. Neon XL streeft naar een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs om zoveel mogelijk ondernemers en particulieren te kunnen voorzien van haar eigen unieke neon. 

 

Wanneer u een offerte aanvraagd zullen wij een design maken van hoe de neon eruit zal komen te zien. Dit doen wij zodat u niet voor verassingen komt te staan. Verder denken wij mee met de verschillende opties en communiceren wij met het oog op klanttevredenheid en transparantie. Het doel van Neon XL is om het WOW effect te creeeren wanneer de lichtreclame geleverd wordt. 

Bij LED-reclames zit er altijd een afstandsbediening bij waarmee je de verlichting kan dimmen. Bij glas neon kan een dimmer bijbesteld worden, maar zit dit er niet standaard bij.

 

Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze blog? Meerdere bedrijven gingen u al voor! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

 

De Dissel

Interly

De Vier Broers

De waardering van neonxl.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop