Custom LED voor Café De Dissel in Hoogland

Voor Café De Dissel in Hoogland heeft Neon XL een custom lichtreclame gemaakt die momenteel voor het raam hangt. In samenspraak met de eigenaar en door mee te denken met de mogelijke opties is de keuze uitgekomen op een LED neon lichtreclame van het logo van het café. Beide partijen zijn blij met het uiteindelijke resultaat.

 

LED neon

Er is gekozen voor een lichtreclame in de vorm van LED neon. De keuze is hier op gevallen omdat de neon tegen het raam zou komen te hangen. LED wordt niet warm vergeleken met glas neon dus dan is LED de betere keuze. 

 

Eigenaar De Dissel

Martin, de eigenaar van De Dissel, was erg onder de indruk van het opgeleverde resultaat. Het trekt de aandacht van voorbijgangers en het in het dorp hoor je mensen er al over praten. 

 

 

 

 

 

 

De waardering van neonxl.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop