Custom LED voor Lots The Label

Voor Lots The Label heeft Neon XL een op maat gemaakte lichtreclame geleverd die momenteel in de winkel hangt. In samenspraak met Lotte en door mee te denken met de mogelijke opties is de keuze uitgekomen op een LED neon lichtreclame van het logo van het kledingmerk. Beide partijen zijn blij met het uiteindelijke resultaat.

RGB LED neon

De neon is gemaakt van RGB LED neon. Dit betekent dat de lichtreclame via een afstandsbediening in verschillende kleuren en standen kan veranderen. Lotte heeft momenteel de kleur paars gekozen voor in de winkel.

Eindresultaat

Lotte was erg blij met het uiteindelijke resultaat. Het straalt professionaliteit uit en creëert een mooie sfeer in de winkel. Neem een kijkje in de winkel van Lots The Label om deze neon te zien stralen!

Wil jij ook je logo in LED? Neem contact met ons op!

 

De waardering van neonxl.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop